HomeProjecten Emmapassage

Emmapassage

Tilburg

Het KernWinkelGebied Tilburg ondergaat in een moordend tempo een complete metamorfose. Nadat eerder de Primark (eigen ontwikkeling) en Hudson’s Bay in opdracht van Wereldhave zijn opgeleverd wordt in 2019 gestart met de vernieuwing van de Emmapassage en Hendrikhof.

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV is betrokken als bouwteampartner bij de uitbreiding van de parkeergarage en de metamorfose van de Emmapassage als winkelcentrum in Tilburg centrum. Neoo heeft als gedelegeerd ontwikkelaar namens Wereldhave het ontwikkeltraject voor haar rekening genomen. Dit heeft geresulteerd in een effectief ontwerp met groots ambitieniveau. Inmiddels is een groot deel van de passage gesloopt en is er een nieuwe fundering en vloer gestort. We kunnen nu starten met de opbouw van de nieuwe winkelstraat. i.s.m. Van schijndel Bouwgroep en Wereldhave.

Emmapassage winkelrondje Zuid Emmapassage winkelrondje Zuid Emmapassage winkelrondje Zuid Emmapassage winkelrondje Zuid Emmapassage Tilburg Centrum Emmapassage Tilburg Centrum Emmapassage Tilburg Centrum Emmapassage Tilburg Centrum Emmapassage Tilburg Centrum Emmapassage Tilburg Centrum Emmapassage Tilburg Centrum

Een korte impressie van de start van de metamorfose van de Emmapassage in het kernwinkelgebied van Tilburg. Inmiddels is een groot deel van de passage gesloopt en is er een nieuwe fundering en vloer gestort. In samenwerking met Van Schijndel Bouwgroep, Wereldhave, Gemeente Tilburg en NEOO.

Feiten & cijfers

 • Status
  In uitvoering
 • Opdrachtgever
  Wereldhave
 • Uitvoering
  Bouwcombinatie Van de Ven - Van Schijndel
 • Projectcategorieën
  Utiliteitsbouw
+