icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 11 september 2014

StropdassenTour Zwijsen

De eerste vooropleveringen van het toekomstig kantoor voor het UWV en onderdelen van de gemeente Tilburg in de Spoorzone zijn achter de rug.  

StropdassenTour 1

Rode loper

Afgelopen dinsdag was het de beurt aan een aantal toekomstige huurders om alvast een kijkje te komen nemen in dit prachtige nieuwe kantoorgebouw. De rode lopers was uitgerold en de ontvangst vond plaats in het ruime en lichte atrium van het gebouw. Na een welkomstwoordje namens de ontwikkelcombinatie Fraterstraat BV, bestaande uit Van de Ven Bouw en Ontwikkeling en M7 Development, kreeg iedereen de kans hun nieuwe kantoor van dichtbij te bekijken tijdens de rondleiding. Onder het genot van een klein hapje en drankje werd en nog even nagepraat. 

StropdassenTour 2

Oplevering

Vanaf vrijdag 12 september staan de eerste deelopleveringen gepland, de laatst zal waarschijnlijk op 29 september plaatsvinden. Het UWV streeft ernaar om in december operationeel te zijn in dit nieuwe pand aan de Burgemeester Brokxlaan.