HomeNieuws Woonsalon 2015

Woonsalon 2015

Actueel

Woonsalon Tilburg groot succes!

Meer dan 1600 mensen bezochten de derde editie van de Woonsalon op vrijdagavond of zaterdag in de Koepelhal in Tilburg. Dat hadden we niet durven hopen!

Totaaloverzicht van nieuwbouwprojecten

Bijna alle nieuwbouwprojecten uit Tilburg namen deel aan de Woonsalon 2015. Maar ook verschillende projecten uit de omliggende regio (Udenhout, Berkel-Enschot, Goirle, Oisterwijk, Riel, Hilvarenbeek, Biest-Houtakker) waren van de partij. Wij konden als Van de Ven natuurlijk niet ontbreken op deze beurs.

Woonsalon 2015 stand Vormenrijk Woonsalon 2015 vogelvlucht Woonsalon 2015 Woonsalon 2015 Woonsalon 2015 Woonsalon 2015 stand Van de Ven Bouw en Ontwikkeling bv Woonsalon 2015 stand Van de Ven Bouw en Ontwikkeling bv Woonsalon 2015 Pakhuis West stand

Veel belangstelling voor de Van de Ven stands

Er was met name veel belangstelling voor de vier projecten van Van de Ven die in verkoop en in voorverkoop gingen: Pakhuis West (Veemarktkwartier) en Vormenrijk (Hart van Brabantlaan), Verbunt (Wilhelminakanaal) en het Tilburgs Arsenaal (Magazijnstraat). Aan de lopende band werden bezoekers te woord gestaan. Potentiële kopers waren ook geinteresseerd in de projecten die al in verkoop zijn; Puijacker, Lourdeskade en de Bloemenvallei in Berkel-Enschot was ook meer dan voldoende belangstelling.

Woningmarkt trekt sterk aan

Dat de woningmarkt aantrekt was ook op de beurs duidelijk. Opvallend was de grote vraag naar appartementen en bungalows voor de doelgroep senioren. De jongere doelgroep was ook aanwezig, maar in een lager aantal, zij voelden zich minder aangesproken om zich op de woonbeurs te oriënteren. Op de 7 projecten van Van de Ven zijn 250 inschrijvingen op de beurs binnen gekomen. Naast die inschrijvingen zijn ook digitale inschrijvingen binnen gekomen, deze zijn voornamelijk ingevuld door de jongere doelgroep.

Interesse in één van onze projecten?

Via de link kunt u zich inschrijven voor de projecten die onlangs in verkoop zijn gegaan. Wij houden u als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen rondom het project. Voor de projecten die al in verkoop zijn kunt u zich oriënteren op de site, deze kunt u ook via de betreffende link op het project bekijken.

+