HomeNieuws Veel belangstelling voor fase 2 "Dongen komt thuis"

Veel belangstelling voor fase 2 "Dongen komt thuis"

Actueel

Zaterdag 3 juni startte de verkoop van Dongen komt thuis Fase II. Daarmee kreeg het succes van fase I een passend vervolg. Al vanaf de eerste minuut was er volop aanloop van mensen die interesse hadden in de 10 twee-onder-een-kapwoningen, 4 hoekwoningen en 3 tussenwoningen die hier gerealiseerd gaan worden. Elke woning heeft een eigen identiteit door wisselende posities van erkers en luifels en de plaats van de voordeur. Vele geïnteresseerden leverden ter plekke al hun voorkeur keuze formulier in.

Interesse? Let op: eerste inschrijving sluit 10 juni

Heb jij ook interesse in Dongen komt thuis – Fase II? De eerste inschrijving sluit zaterdag 10 juni 2017.  Maak je voorkeur daarom voor die tijd kenbaar door het voorkeurkeuzeformulier af te geven op het kantoor van Kin Makelaars Dongen of deze te mailen naar dongen@kinmakelaars.nl. Het formulier is te downlaoden op de website van Kin makelaars Dongen.

Alles wat u wenst en meer

Een woning in “Dongen komt thuis” biedt u alles wat u zich maar kunt wensen. Meer zelfs. Naast een mooie lichte woonkamer en drie slaapkamers is de woning ook voorzien van een ingerichte toilet en badkamer met tegelwerk en sanitair. Standaard is een mooie volwaardige keuken opgenomen in de woning. Wilt u meer luxe dan bestaat de mogelijkheid om de keuken nog verder uit te breiden en de badkamer luxer in te richten. Aan iedereen is gedacht.
Daarnaast heeft u vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping. Maar ook een ruime zolder waar u alle kanten mee op kunt. Zeker als u er een of twee dakkapellen op laat plaatsen. Zo tovert u er zomaar een extra ruimte of een werkplek bij. Ten slotte heeft u een tuin met een geïsoleerde garage of een buitenberging, die ook via een achterom te bereiken is. Want dat is wel zo handig met de fiets.

Impressie Dongen komt thuis fase 2 Impressie Dongen komt thuis fase 2 Dongen komt thuis fase 2 impressie Dongen komt thuis fase 2 impressie Dongen komt thuis fase 2 impressie
+