HomeNieuws De opkomst was groots!

De opkomst was groots!

Actueel

Een zonnige zondagmiddag...een mooi project in hartje Tilburg…. een High Wine in Villa De Vier Jaargetijden.

Deze combi zorgde ervoor dat zondag 13 maart de opkomst groots was tijdens de start verkoop van de appartementen van Het Tilburgs Arsenaal. Onder het genot van een hapje en een drankje konden de geïnteresseerden op hun gemak het project bekijken. Bijna 200 mensen hadden zich aangemeld voor de happening in Villa de Vier jaargetijden.

 

Arsenaal4.jpg

Jark Schepens, directeur van Van de Ven Bouw en Ontwikkeling, gaf een korte uitleg over het plan. Hij maakte ook bekend dat de eerst drie woonverdiepingen verkocht zijn aan een institutionele belegger. Deze appartementen zullen straks in het duurdere segment verhuurd gaan worden. De omgevingsvergunning is inmiddels ingediend waardoor, zo gaf Jark Schepens aan, de bouw, naar verwachting medio derde kwartaal van 2016 kan starten. De opkomst, de interesse en de verkoop aan de belegger doet vermoeden dat dat geen probleem zal zijn.

 

 

Arsenaal3.jpg

Gezien de getoonde belangstelling kunnen geïnteresseerden zich tot 27 maart 2016 inschrijven voor de aankoop van een appartement. Dit kan via de website of via de Naber Garantiemakelaars.

Meer informatie over het project is te vinden op www.hettilburgsarsenaal.nl

+