icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 16 juni 2016

Start bouw 1e fase De Noorderstreek

Start bouw fase 1 De Noorderstreek. Voormalig Verbuntterrein omgedoopt tot "De Noorderstreek". Bouw van 300 nieuwe woningen begonnen.  

StartbouwNoorderstreek2.jpg

Wethouder Mario Jacobs van de gemeente Tilburg heeft het startsein gegeven voor de bouw van de eerste fase van “De Noorderstreek”. De Noorderstreek is de nieuwe naam van het voormalige Verbunt terrein. Een mooi begin van een eigentijds wijkje dat zich ontwikkelt langs het Wilhelminakanaal, ten noorden van het centrum van Tilburg.

 

startbouwNoorderstreek5.jpg

Op de plaats waar wijnimporteur Verbunt zich in 1844 vestigde ontspruit een bijzondere woonwijk. Smaak zette hier de toon en dat houden we graag zo. Van de Noorderstreek maken we een ideale plek voor je eigen thuis. Sfeervol en beschut, als een groen dorp middenin een grote stad. Op nog geen tien minuten van het centrum, maar met alle ruimte voor kinderen om buiten te spelen.

De Noorderstreek vormt een uniek project ten noorden van Tilburg centrum. VolkerWessels onderneming Van de Ven Bouw en Ontwikkeling ontwikkelt een kleine 300 woningen in de wijk. De eerste fase bestaat uit 76 huurwoningen in de vrije sector voor het Bouwinvest Residential Fund.

 

startbouwNoorderstreek4.jpg

Fase twee bestaat uit 74 tussen- en hoekwoningen en komt medio juli in verkoop. In de volgende fases worden ook twee-onder-één kapwoningen en vrijstaande woningen gebouwd.

De prijzen van de koopwoningen in fase twee variëren vanaf € 179.500,- v.o.n. De huurwoningen worden in fases opgeleverd en zijn vanaf medio december beschikbaar. Wil je op de hoogte blijven van De Noorderstreek? Dat kan via www.denoorderstreek.nl.

Meer informatie over het project vind je op www.denoorderstreek.nl