icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 08 december 2015

Samen Slimmer Bouwen

Eerste landelijke Samen Slimmer Bouwen dag BVGO succesvol verlopen

VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling (BVGO) heeft haar eerste landelijke Samen Slimmer Bouwen dag georganiseerd. Op kantoor van o.a. Van de Ven Bouw en Ontwikkeling en op de lopende projecten hebben ca. 29 bedrijven stilgestaan bij de noodzaak tot veranderen en verbeteren én de wijze waarop het verbeterprogramma Samen Slimmer Bouwen (SSB) daarbij kan helpen.
 
Binnen BVGO is eind 2012 de aftrap gegeven voor het SSB-verbeterprogramma. Hoewel vrij invulbaar, is het programma niet vrijblijvend. Vanaf 2013 is iedere werkmaatschappij binnen BVGO aan de slag gegaan met de 3 pijlers van het SSB-programma, te weten Lean, Bouw Informatie Management (BIM) en Ketensamenwerking. Omdat communicatie over de voortgang en het vieren van onze successen (nog) geen vanzelfsprekendheid is, stond 5 november 2015 in het teken van een collectieve terug- en vooruitblik: wat hebben we tot nog toe gedaan aan SSB en waar gaat het in 2016 - en verder - naartoe?
 
De SSB-dag wordt voor BVGO een jaarlijks terugkerend evenement met een centraal onderwerp. Deze editie was ingericht rondom het thema ‘zoek de verbinding en deel je ervaring’.

 

Voor BVGO is Samen Slimmer Bouwen een ontdekkingstocht waarbij we het elke dag beter willen doen dan gisteren. Dit gaat gepaard met vallen en opstaan, waarbij we van en met elkaar willen leren zodat wij als VolkerWessels-bedrijven onderscheidend blijven in de markt.