icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 12 mei 2016

Opening Willem II-passage

Opening Willem II-passage werd vandaag een feit!

Willem1.jpg

Kinderen die elkaar vrolijk tegemoet lopen, zij maakten de opening van de Willem II-passage tot een gezellige gebeurtenis. Speciaal voor de opening van de Willem II-passage lopen scholieren van basisschool De Tiliander en De Elzen elkaar tegemoet, onder begeleiding van een trommelaar en Spoorzone-wethouder Berend de Vries en Mario Jacobs die verantwoordelijk is voor het fietspadbeleid in Tilburg.

 

 

Willem2.jpg

Trots zijn we, de passage is mooi geworden. Met haar ruime uiterlijk en mooie glazen wanden, doet de oversteekplaats aan als een oase en is de open ruimte in het midden een uitstekende afwisseling binnen het totaalplaatje. De voorbijrijdende treinen zijn goed te zien, de eerste fietsers zijn ook al gepasseerd.
Van de Ven heeft haar steentje bijgedragen aan de realisatie van de passage door het maken van de doorbraak door de bestaande gebouwen in de spoorzone en, in samenwerking met KWS, de infra en de tunnelafwerking.