icon-arrow-right
HomeNieuws Opening Veemarktkwartier
Pakhuis-West Veemarktkwartier Tilburg Impressie De Plint Veemarktkwartier Tilburg Impressie kantoor Avec Veemarktkwartier Tilburg Impressie kantoor Avec Veemarktkwartier Tilburg De Plint Veemarktkwartier Tilburg

Opening Veemarktkwartier

Actueel

Opnieuw een mijlpaal in het Veemarktkwartier! Vrijdag 11 december wordt de officiële opening van Avec en De Plint gevierd. Dat gebeurt vanaf 16 uur met een bijeenkomst voor genodigden in MIDI Tilburg.

Impressie De Plint Veemarktkwartier Tilburg

De bijeenkomst begint om 16.15 uur met een officieel gedeelte in de Foyer van de MIDI. Daarna is om 17 uur de feestelijke openingshandeling.

De Plint Veemarktkwartier Tilburg

Vijfentwintig creatieve bedrijven

Clustergebouw De Plint is al sinds begin oktober in gebruik. Vijfentwintig creatieve bedrijven zijn daar volop aan de slag. In de gebouwen zijn ondertussen verschillende bedrijven gevestigd; een coupeuse, een giftshop annex coffeebar, een videobureau en een fotograaf en diverse ontwerpbureau's.

Impressie kantoor Avec Veemarktkwartier Tilburg

Hobbyproducten voor winkelketens

Op de kop van de Veemarktstraat is een nieuw gebouw verrezen voor Avec, dat hobbyproducten maakt voor winkelketens. Het met veel glas uitgevoerde Avec-gebouw, ontworpen door Bedaux de Brouwer architecten, krijgt een bijzonder interieur, waaraan deze week de laatste hand wordt gelegd. Vooral op de begane grond is er voor voorbijgangers vanalles te zien. De nieuwe bedrijvigheid in de Veemarktstraat is weer een stap op weg naar een nieuw bruisend stukje binnenstad, waar wonen, werken en uitgaan hand in hand gaan. De bouw van het 45 appartementen tellende Pakhuis West zal het Veemarktkwartier wéér een stap verder brengen. Dw appartementen in dat gebouw zijn afeglopen week in verkoop gegaan. www.pakhuis-west.nl

 

+