icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 09 december 2015

Opening Veemarktkwartier

Opnieuw een mijlpaal in het Veemarktkwartier! Vrijdag 11 december wordt de officiële opening van Avec en De Plint gevierd. Dat gebeurt vanaf 16 uur met een bijeenkomst voor genodigden in MIDI Tilburg.

Plint Tivoli 1

De bijeenkomst begint om 16.15 uur met een officieel gedeelte in de Foyer van de MIDI. Daarna is om 17 uur de feestelijke openingshandeling.

Plint2

Vijfentwintig creatieve bedrijven

Clustergebouw De Plint is al sinds begin oktober in gebruik. Vijfentwintig creatieve bedrijven zijn daar volop aan de slag. In de gebouwen zijn ondertussen verschillende bedrijven gevestigd; een coupeuse, een giftshop annex coffeebar, een videobureau en een fotograaf en diverse ontwerpbureau's.

kantoor Avec1

Hobbyproducten voor winkelketens

Op de kop van de Veemarktstraat is een nieuw gebouw verrezen voor Avec, dat hobbyproducten maakt voor winkelketens. Het met veel glas uitgevoerde Avec-gebouw, ontworpen door Bedaux de Brouwer architecten, krijgt een bijzonder interieur, waaraan deze week de laatste hand wordt gelegd. Vooral op de begane grond is er voor voorbijgangers vanalles te zien. De nieuwe bedrijvigheid in de Veemarktstraat is weer een stap op weg naar een nieuw bruisend stukje binnenstad, waar wonen, werken en uitgaan hand in hand gaan. De bouw van het 45 appartementen tellende Pakhuis West zal het Veemarktkwartier wéér een stap verder brengen. Dw appartementen in dat gebouw zijn afeglopen week in verkoop gegaan. www.pakhuis-west.nl