icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 13 mei 2019

Officiële start bouw Pater van den Elsenplein Tilburg!

Op 9 mei jl. is de officiële start bouw gevierd van de 30 huurappartementen en commerciële ruimten aan het Pater van den Elsenplein te Tilburg. 

De 30 appartementen zullen verhuurd gaan worden door Tiwos. Ook zal de Jumbo zijn intrek nemen in het nieuwe complex. In samenwerking met de gemeente Tilburg werden de genodigden, waaronder ook buurtbewoners, ontvangen op het plein bij huisnummer 54. Deze woning wordt voor de komende twee jaar door de Gemeente gebruikt als thuisbasis voor de wijkwerkers. Na een openingswoordje van Jark Schepens, directeur van Van de Ven Bouw en Ontwikkeling bv (een koninklijke VolkerWessels onderneming) en wethouder Berend de Vries was er nog tijd voor een hapje en drankje. Ook waren er activiteiten voor de buurtkinderen georganiseerd. Zo konden zij onder toeziend oog van een graffiti kunstenaar aan de slag met verfspuitbussen om een aantal betonnenbollen op het plein een vrolijker uiterlijk te geven.

 

#gemeentetilburg #wethouderdevries #volkerwessels #wolfsarchitecten

PatervdElsenplein_190513.jpg