icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 23 januari 2019

Officiële afronding Bruisend Dorpshart Kaatsheuvel feit

Zo’n veertig genodigden bezochten afgelopen zaterdag de Oude Brandweerkazerne tijdens de feestelijke afronding van het Bruisend Dorpshart voor het gedeelte brandweerkazerne en de Zuidwand. Daarmee is de officiële afronding van het hele Bruisend Dorpshart een feit.

Tussen 14.00 uur en 16.00 uur konden de genodigden onder het genot van een hapje en drankje de Oude Brandweerkazerne bekijken. Op de bovenverdieping van de Oude Brandweerkazerne huisvest de Gemeente. Onderin zijn diverse bedrijven gevestigd waaronder Domino’s Pizza, Kamado Express, The fire station, Two Step Web & Marketing en bed & breakfast Logement De Oude Kazerne.

 

Trots

Wethouder Gerard Bruijniks is trots op het Bruisend Dorpshart. “Het is geworden wat we gehoopt hadden. Een kern waar gewoond, gewerkt en ontmoet wordt. Een levendige plek met een dorps karakter dat past bij Kaatsheuvel.”

 

Van de Ven heeft in het Bruisend Dorpshart de 13 appartementen Zuidwand en 6 woningen Zuidwacht gerealiseerd en 11 appartementen gerenoveerd!

Opening Bruisend Dorpshart 4_01.jpg