icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 04 september 2017

Nieuw luxe vakantiepark: Parck Kaatsheuvel

Aan de rand van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen

Landal GreenParks breidt uit met een park in Noord-Brabant: Parck Kaatsheuvel. Van de Ven Bouw en Ontwikkeling ontwikkelt en bouwt het park. Eind september start de verkoop van de vakantiewoningen. Het vakantiepark ligt aan de rand van de schitterende natuur van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, in de nabijheid van attracties als de Efteling en Safaripark De Beekse Bergen en de gezelligheid van steden als Breda, Tilburg en ’s Hertogenbosch.

Grenzend aan het dorp Kaatsheuvel ligt Parck Kaatsheuvel op ca. 2 kilometer afstand van de entree van de Efteling. VolkerWessels onderneming, Van de Ven Bouw en Ontwikkeling B.V. uit Tilburg ontwikkelt en bouwt hier een vakantiepark met 104 recreatiewoningen en centrale faciliteiten. Er worden 4-, 6-, 8-, 10- en 12-persoons woningen in de varianten Comfort en Luxe en speciale kinderbungalows gerealiseerd. Toekomstige gasten krijgen de beschikking over een binnenzwembad, receptie, ParkShop en speelfaciliteiten. De woningen worden eigendom van particuliere investeerders. De verhuur en het beheer van het vakantiepark is in handen van Landal GreenParks.

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling start medio september met de verkoop van de recreatiewoningen. Volgens planning worden in 2019 de eerste gasten in het park verwelkomd. Direct vanaf de opening krijgt het park het Green Key Gold-certificaat uitgereikt voor duurzaamheid, waaronder gescheiden afvalinzameling, zonnepanelen en het gebruik van led-verlichting.

 

Inschrijven voor het project kan op www.parckkaatsheuvel.nl . U wordt dan op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen van het project.