icon-arrow-right
HomeNieuws Lourdeskade fase 3 en 4 in verkoop!

Lourdeskade fase 3 en 4 in verkoop!

Actueel

Aan de Piushaven in Tilburg ontstaat een stoer project; Lourdeskade.

Binnen het project Lourdeskade is volop beweging; De eerste bewoners trokken ruim een maand geleden in hun nieuwe woning en op 24 februari is gestart met de bouw van de tweede fase woningen. De woningen van Fase 1 en 2 zijn allen verhuurd en verkocht. “Het project valt goed in de smaak”, aldus projectontwikkelaar Anco Hindriks van Van de Ven Bouw en Ontwikkeling.

 

Appartementencomplex als hoeksteen

Aan het eind van de Havendijk komt de hoeksteen van Lourdeskade. Een complex met 77 appartementen. Markant zonder massaal te zijn. Evenwijdig aan de Ringbaan, worden 16 stoere woningen gebouwd. Ook hier zorgde de architect voor een knipoog naar het verleden.

 

Impressie vogelvlucht ourdeskade Tilburg Impressie appartementen Lourdeskade Tilburg Impressie woningtype Tjalk Lourdeskade Tilburg

Appartementen en woningen

Vanaf deze week zijn fase 3 en 4 van Lourdeskade in verkoop! 16 drie-laagse woningen voor een prijs vanaf € 249.000,- v.o.n. en 77 appartementen in verschillende typen en prijsklassen.

Als bewoner van Lourdeskade hoef je je nooit te vervelen. De kades, het water en de pier in de Piushaven zijn een levend podium. Hier is altijd iets te doen. Drakenbootraces, de ‘Drijf Inn’-bioscoop, een stadsstrand. En ondertussen ontpoppen er steeds meer leuke horecaondernemingen, van een gezellige kroeg, een grand café en een wijnbar tot een hip restaurant. Je kunt het zo gek niet bedenken. Jong en oud kunnen er hun hart ophalen.

Kijk op www.lourdeskade.nl voor meer informatie.

+