icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 09 juni 2015

Laatste fase Puijacker in verkoop!

Persbericht 11 juni 2015 Van de Ven Bouw en Ontwikkeling bv   Kant-en-klaar woningen in Puijacker De volgende fase van een mooi project aan de Ringbaan Zuid in Tilburg; Puijacker Terwijl steeds meer bewoners van de eerste delen van project Puijacker hun intrek nemen in de wijk, start de verkoop van de volgende fase van het project. Langzaam verandert het gebied van een textielfabriek in een sfeervol wijkje. Straten zijn grotendeels aangelegd en de wijk nadert zijn voltooiing.  

13 juni start verkoop in de modelwoning!

De koper die nu koopt, valt helemaal met zijn neus in de boter! De nieuwe woningen worden namelijk opgeleverd inclusief super-de-luxe keuken en badkamer. Het is zelfs zo dat de huizen kant-en-klaar opgeleverd kunnen worden. Dat betekent direct na de oplevering genieten! Dankzij een unieke samenwerking kan je huis woonklaar opgeleverd worden. Wanden geschilderd, vloer gelegd, gordijnen voor het raam en meubels geplaatst. Compleet met trendy accessoires! En dat alles samen uitgezocht met een speciaal opgeleide wooncoach.

Speciaal voor dit concept heeft Van de Ven een Puijacker inspiratiemagazine gemaakt, helemaal afgestemd op de woningen. Je kunt van tevoren al ideeën op doen voor de inrichting van je woning.

Op zaterdag 13 juni gaan de 32 woningen van Puijacker in verkoop! Drie-laagse woningen voor een prijs vanaf € 207.500,- v.o.n.

 

Om alvast een voorproefje te nemen op de woningen die gebouwd gaan worden hebben de wooncoaches van Piet Klerkx een modelwoning voor u ingericht aan de Stellenboschlaan 13. Deze kunt u iedere zaterdag van 10-11.30 uur bezichtigen. De makelaar is aanwezig om u van alle informatie te voorzien. Komt het op zaterdag niet gelegen, maak dan gerust een afspraak! LBB-Naber 013 590 11 00 óf Transparant makelaars 013 467 61 07