icon-arrow-right
HomeNieuws Drukte bij start verkoop Pakhuis West!

Drukte bij start verkoop Pakhuis West!

Actueel

Stoere appartementen in het hart van de stad, een project wat veel belangstelling trekt! Dat blijkt uit de officiële start verkoop van Pakhuis West, gisterenavond, in de MIDI in Tilburg. Naast de jonge starters waren ook de vijftig plussers gecharmeerd van het 45 appartementen tellende gebouw. Op zoek naar een levendige plek in hartje centrum waar creativiteit, cultuur en gezelligheid samen komen.

Dat er in het Veemarktkwartier een gezellig stukje Tilburg ontstaat bleek uit de getoonde beelden en de mooie brochure die op de avond getoond werden. Onder de inschrijvers van de Woonsalon is een fiets verloot die door Toine Naber gisterenavond uitgereikt is. Van de Ven is erg tevreden over de opkomst en heeft er vertrouwen in ook hier weer een toonaangevend project te kunnen realiseren.

De 45 appartementen variëren in Pakhuis West van 60 m² tot 90 m² en zijn geschikt voor verschillende doelgroepen De appartementen zijn verdeeld over 9 bouwlagen. Het merendeel van de woningen bestaat uit 2-kamer en een aantal 3-kamerappartementen.

 

Meer informatie over het project is te vinden op www.pakhuis-west.nl

Pakhuis-West Veemarktkwartier Tilburg start verkoop Midi Pakhuis-West Veemarktkwartier Tilburg start verkoop Midi Pakhuis-West Veemarktkwartier Tilburg start verkoop Midi Pakhuis-West Veemarktkwartier Tilburg start verkoop Midi Pakhuis-West Veemarktkwartier Tilburg start verkoop Midi
+