icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 14 december 2015

De Plint genomineerd voor Reynaers Projectprijs 2015

Genomineerd De Plint in Tilburg is samen met 9 andere projecten door een vakjury genomineerd voor de Reynaers Projectprijs 2015. Het publiek kan via de speciale website projectprijs.reynaers.nl stemmen op de genomineerde projecten. Zo wordt de uiteindelijke winnaar bepaald.      

Plint4

Het gebouw

Een gebouw voor en in een bestaande parkeergarage bouwen. Architecten Suzanne Ellis, Annegien van Dijk en Ed Bergers bedachten een simpel ontwerp bij deze wens: verschillende ‘doosjes’ die  in de garage geschoven konden worden met daarvoor een transparante gevel. Het resultaat is een stoer gebouw dat knipoogt naar de oorspronkelijke architectuur op deze plek. Bakstenen gevels en grote aluminium puien laten het gebouw er uitzien als een oude fabriek. Het geheel stemde Bergers zelfs zo tevreden dat hij zijn eigen architectenbureau er nu gevestigd heeft. Ook de andere kantoorruimtes zaten snel allemaal vol.

 

 

plint1

Stemmen

Vind jij de Plint ook jouw stem waard? Stem dan vandaag nog!

Stemmen kan nog tot en met 15 december via http://projectprijs.reynaers.nl/inzendingen/458/de-plint/