icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 31 oktober 2019

De Noorderstreek fase 4 gaat in verkoop!

Zaterdag 16 november is het zover! We starten met de verkoop van fase 4 van de Noorderstreek!

Fase 4 biedt woningen voor een brede doelgroep en is gelegen aan de zijde van het Wilhelminakanaal. 31 woningen verdeeld over vijf woningtypes met daaronder nog vele varianten. Vrijstaande woningen, vrijstaand geschakelde woningen, twee-onder-één kapwoningen, hoekwoningen én tussenwoningen. De prijzen variëren vanaf € 267.500,- v.o.n.

Inmiddels zijn de eerste 3 fases gerealiseerd en bewoond. De uitstraling en de sfeer van de wijk zijn al zichtbaar. Wij nodigen u graag uit voor de start verkoop van deze nieuwe fase.

Onder het genot van een lekker kopje koffie of thee kunt u op uw gemak het plan bekijken en staan wij u graag te woord om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie. Tevens ligt dan de Noorderstreek ‘Wonen op Smaak’ brochure voor u klaar!

Geïnteresseerd?

Wij ontvangen u graag op zaterdag 16 november tussen 10 en 13 uur in de "huiskamer" van Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV aan de Haya van Somerenstraat 4-01 te Tilburg.

Graag tot dan!

Header_start_verkoop_LR.jpg