icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 10 december 2015

FAXX-gebouw nu officieel ‘Duurzaamste kantoorgebouw van Tilburg’!

  Het is dan eindelijk zover. Het BREEAM-‘Excellent’-certificaat van het FAXXgebouw is op 9 december officieel behaald met een geweldige score van 77,63%! Hiermee is het FAXX-gebouw het ‘Duurzaamste kantoorgebouw van Tilburg’.  

BREEAM Avondfoto.jpg

Voor het niveau excellent waar wij op ingezet hebben moet je een score halen van minimaal 70%.

In oktober 2014 hebben we voor het voorlopig BREEAM-‘Excellent’-certificaat voor dit project een score van 76% gehaald. Na in gebruik name van het gebouw volgt nog een beoordeling en samen met de eerste score vormt dit de uiteindelijke score . De mensen die hierbij waren betrokken weten hoeveel inspanning er voor elk % gedaan moet worden. Daarom zijn wij super trots op dit behaalde certificaat met deze geweldige score. Het is fantastisch om een eerste BREEAM-project met deze resultaten te kunnen afsluiten.