icon-arrow-right
HomeNieuws Bouworiëntatiedagen

Bouworiëntatiedagen

Actueel

Bouworiëntatiedagen 27-01-2016

 

Woensdag 27 januari hebben eerstejaars studenten van Avans Hogeschool ons project The Livin’ in Den Bosch bezocht tijdens de Bouworiëntatiedagen. Zij hebben daar o.a. informatie gekregen over hoe wij werken met BIM en hoe dat gaat in de praktijk.

Het doel van de Bouworiëntatiedagen is om 1e jaars HBO-studenten Bouwkunde, Civiele Techniek en Bouwtechnische Bedrijfskunde met een HAVO/VWO achtergrond een aantrekkelijk en realistisch beeld te geven van de functies, mogelijkheden en facetten van het bouwbedrijf.

Uit onderzoek blijkt namelijk dat veel jongeren niet bekend zijn met de mogelijkheden die de bouw biedt. Dat is natuurlijk jammer, want hierdoor denken ze niet zo snel aan een loopbaan in onze sector. Hiernaast bieden de Bouworiëntatiedagen een mooie gelegenheid om studenten al aan het begin van hun studie kennis te laten maken met het bouwbedrijf. Het is belangrijk dat de studenten een realistisch maar vooral ook een enthousiast en positief verhaal te horen krijgen over de mogelijkheden en veelzijdigheid van de bouwsector.

De bouworiëntatiedagen worden mede mogelijk gemaakt door Bouwend Nederland.

Bouworiëntatiedagen 27-01-2016 Bouworiëntatiedagen 27-01-2016
+