icon-arrow-right
HomeNieuws Bouw Plan T officieel gestart!

Bouw Plan T officieel gestart!

Actueel

Op 7 mei jl. is de start van de bouw van Plan-T feestelijk ingeluid met alle betrokken vanuit de gemeente Tilburg, SDK Vastgoed, Van de Ven Bouw- en Ontwikkeling en de huurders van Plan-t. Onder het genot van een glaasje prosecco en een confettiregen is door de huurders van Plan-t de eerste ceremoniële paal geslagen. 

Sinds 2012 is VolkerWessels betrokken bij de (her)ontwikkeling van de Spoorzone en treedt SDK Vastgoed namens het Werkplaats Ontwikkelingsbedrijf op als gedelegeerd gebiedsontwikkelaar. Van de Ven Bouw en Ontwikkeling is verantwoordelijk voor de bouw van Plan-t.

 

"We zijn trots dat dit icoon in het hart van de Spoorzone gerealiseerd wordt. Door de specifieke samenstelling van deze huurders ontstaat een community waarin ze elkaar versterken. Een uniek kantoorconcept dat de Tilburgse ondernemers en partijen buiten deze stad de ruimte geeft om te innoveren en te ontwikkelen en de stedelijke economie versterkt. Een aanvulling voor de stad," aldus directeur Dennis van de Ven van SDK vastgoed. 

 

Berend de Vries (Wethouder Economie en Spoorzone) benadrukte het belang van Plan-t binnen de gehele Spoorzone: "Plan-t completeert de LocHal en MindLabs. De aandacht voor partijen die actief zijn in de datatechnologie is kansrijk en een goede toevoeging aan hetgeen reeds in ontwikkeling is. Het past bij de ontwikkeling van een innovatief kennisdistrict in de Spoorzone van Tilburg. VolkerWessels en alle betrokkenen tonen hun lef door te starten met de realisatie van dit unieke gebouw in de Spoorzone en zich hier te gaan vestigen!"

 

Na afloop werd, onder het genot van een borrel, nog gezellig nagepraat en werd deze geslaagde middag afgesloten. De oplevering van Plan-t wordt in september 2020 verwacht.

 

Interesse in Plan-t?
Voor het huren van een ruimte in Plan-t kan contact worden opgenomen met Naber Bedrijfshuisvesting (013 - 5 400 700) of Cushman & Wakefield (040 – 2 125 125), via de website van Plan-t of per e-mail.

Officiële start bouw Plan t Spoorzone Tilburg
+