icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 02 april 2020

Vormenrijk nieuwe business hotspot van Tilburg!

Het is bijna zover: 9 Tilburgse bedrijven zullen binnenkort hun intrek nemen in het splinternieuwe onderkomen in project Vormenrijk op de locatie van de oude Vormenfabriek (recht tegenover de ingang van het Spoorpark) aan de Hart van Brabantlaan.

In juni zullen deze bedrijven het multifunctionele bedrijfspand betrekken op de begane grond van project Vormenrijk. Vormenrijk bestaat uit 130 woningen met een commerciële plint van ca. 1.300 m2.

Samenwerken

De verhuizing zorgt ook voor verdere groei en samenwerking tussen de verschillende bedrijven. Het nieuwe pand wordt daar dan ook volledig op ingericht. Met een grote diversiteit aan werkplekken (gericht op werken in teamverband), verschillende overlegruimtes en grote wanden voor dashboards en projectborden. “Samenwerken moet zo wel vanzelf gaan. En zo niet, dan hebben ze altijd nog een Grand Café in huis!”

Ook naar het Vormenrijk?

Zou jij je, met jouw bedrijf, ook willen vestigen in het Vormenrijk? En samen willen werken met de andere bedrijven? Er zijn nog enkele werkplekken vrij. Neem hiervoor contact op met Anne Lommers via alommers@lavertuur.nl.

 

Lees het hele persbericht hier.