icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 30 maart 2020

Vacature: calculator

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV zoekt een: calculator met een scherp oog voor bouwkosten!

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling is een veelzijdige en dynamische onderneming, gevestigd in Tilburg. Gedreven door de beste mensen, ondernemerschap en innovatiekracht willen we onze onderneming constant versterken, in balans met de omgeving. Veiligheid, integriteit en duurzaamheid  zijn voor Van de Ven absolute voorwaarden.

Ook op onze kosten- en calculatieafdeling gaan we, in samenwerking met onze werkzaamheden, innovatief te werk. We versterken elkaar en zorgen ervoor dat we samen voorop lopen. We bouwen samen aan een beter levenskwaliteit.

 

Dit wordt je baan
Vanaf de eerste penstreken ben je als kostprijsdeskundige binnen het team verantwoordelijk voor het bepalen van de kostprijs tot het maken van een gedetailleerde werkbegroting. Het opstellen van algemene bouwplaatskosten, meedenken in alternatieven en optimalisaties en het vertalen van het programma van eisen, behoort eveneens tot je taak. Verder doorzie je bouwmethoden en kostenimplicaties, genereer je kengetallen, houd de moederbegroting actueel, stel je risico-analyses op en bewaakt deze en draag je bij aan een constante verbetering van de afdeling calculatie. Complexe projecten, werken met nieuwe technologieën, innovatief denken... Je kan veel en dat laat je bij ons zien.

 

Bekijk hier de volledige vacature!